Cum cumpăr?

Flexibilitatea rămâne atuul nostru numărul 1, chiar şi în privinţa modalităţilor diverse de cumpărare a creaţiilor The Jeweller. Vă punem la dispoziţie următoarele modalităţi, potrivite, mai ales pentru cazul în care comanda dumneavoastră este una personalizată, caz în care este nevoie de o comunicare mai amplă a proiectului pe care doriţi să îl realizăm pentru dumneavoastră:

Astfel :

Comanda ONLINE, direct în magazin

prin adăugarea articolelor dorite în coşul de cumpărături şi urmarea instrucţiunilor indicate prin formularul de comandă:

1.  Navigarea în magazinul THEjeweller.ro şi alegerea produselor

Cu ajutorul meniului şi al instrumentelor ajutătoare pe care magazinul vi le pune la dispoziţie, puteţi naviga prin categoriile de produse sau puteţi vizualiza articolele după culori sau după materialul din care sunt realizate. Puteţi opta pentru afişarea de articole ce aparţin unui anumit interval de preţ sau puteţi opta pentru afişarea lor în ordinea crescătoare a preţului.

 2.  Selectarea articolelor dorite şi adăugarea lor în coşul de cumpărături

Odată ce aţi găsit un produs care corespunde dorinţelor dumneavoastră, apăsaţi butonul Adaugă în coş. Veţi fi direcţionat(ă) în pagina coşului de cumpărături, unde aveţi posibilitatea să revedeţi lista produselor, să actualizaţi cantitatea produselor pe care intentionaţi să le comandaţi sau să renunţaţi la unul sau la toate produsele selectate. Apasaţi butonul Şterge acest articol în cazul în care doriţi să modificaţi cantitatea sau lista produselor. Dacă doriţi să mai adaugaţi alte produse în coşul de cumpărături, puteţi să vă reîntoarceţi în magazin, după ce aţi apăsat, în prealabil, butonul Actualizează coş. Pe toată durata vizitei dumneavoastră în magazinul nostru veţi putea vizualiza, în partea dreaptă sus a ecranului, valoarea coşului dumneavoastră de cumpărături.

În cazul în care doriţi să finalizaţi comanda, accesaţi, printr-un simplu click, coşul de cumpărături.

3.  Aplicarea cupoanelor de reducere

Dacă aveţi un cupon de reducere primit de la noi cu ocazia unor cumpărături anterioare sau obţinut cu ocazia unor campanii iniţiate de noi, introduceţi codul cuponului dumneavoastră de reducere şi apăsaţi butonul Aplică cupon.

4.  Selectarea modalităţii de livrare

Selectaţi modalitatea de livrare dorită. În acest moment, puteţi opta între:

  • Livrarea prin Fan Curier – cost 12 lei, la achitarea comenzii online, prin card bancar sau prin transfer bancar (virament).
  • Livrarea prin Fan Curier – cost 17 lei, la achitarea comenzii în sistem ramburs.

Apăsaţi butonul Calculează costuri de livrare, introduceţi localitatea de livrare şi codul poştal si apoi apăsaţi butonul Actualizează totaluri.

5.  Finalizarea comenzii şi completarea datelor personale

Apăsaţi butonul Finalizare comandă, apoi completaţi datele privind facturarea şi livrarea (dacă adresa de livrare diferă de cea de facturare), şi pe cele privind modalitătile în care vă putem contacta în legătură cu procesare comenzii dumneavoastră (număr de telefon şi e-mail). Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii, acestea fiindu-ne necesare în vederea procesării comenzii dumneavoastră.

Informaţii cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră personale pe acest site puteţi găsi în secţiunea Politica de confidenţialitate.

6.  Menţiunile dumneavoastră cu privire la comandă

Faceţi menţiunile de care trebuie să ţinem seama în procesarea comenzii dumneavoastră în câmpul dedicat (personalizare, ambalare specială, includerea kit-ului gratuit pentru cadouri, facturare, etc.)

 7.  Facultativ: crearea unui cont în magazinul THEjeweller.ro

Dacă doriţi să scutiţi din timpul necesar completării datelor la plasarea comenzilor viitoare în magazinul THEjeweller.ro, apăsaţi butonul Creaţi un cont? şi introduceţi şi reconfirmaţi parola dorită pentru a deveni membru The Jeweller.

Crearea unui cont în magazinul nostru este facultativă. Comanda dumneavoastră actuală şi comenzile ulterioare vor fi procesate la fel, independent de opţiunea dumneavoastră în această privinţă.

 8.  Alegerea modalităţii de plată

  • Plata online cu cardul prin PrioriPay

FOARTE IMPORTANT!
Majoritatea articolelor din magazinul nostru au fost realizate la comandă, multe dintre ele fiind personalizate. Dacă doriţi un produs personalizat, sau al căruit stoc este 0, vă rugăm să ne contactaţi înainte de a selecta această opţiune de plată, pentru a vă asigura ca putem să vă realizăm comanda conform preferinţelor şi în termenul specificat de dumneavoastră.

PrioriPay – prima instituţie emitentă de monedă electronică, autorizată de Banca Naţională a României. PrioriPay.com este o platformă ce constituie o alternativă rapidă, sigură şi cu costuri reduse la metodele tradiţionale de plată şi poate fi utilizată în egală măsură atât de către persoane fizice, cât şi de către companii.

Pentru efectuarea plăţii aveţi două soluţii de plată: fie direct cu cardul, fie prin crearea unui cont pe www.PrioriPay.com.

Pentru plata prin card sunt acceptate toate cardurile emise sub siglele Master Card, Maestro, Visa, Visa Electron.

După confirmarea comenzii, veţi fi redirecţionat pe pagina PrioriPay, unde trebuie completate datele cardului dumneavoastră şi efectuarea plăţii. www.PrioriPay.com şi www.thejeweller.ro nu stochează datele cardului dumneavoastră, acestea fiind criptate cu sisteme de securitate foarte performante SSL şi standarde de securitate conform PCI DSS.

  • Transfer bancar

Majoritatea articolelor din magazinul nostru au fost realizate la comandă, multe dintre ele fiind personalizate. Dacă doriţi un produs personalizat, sau al căruit stoc este 0, vă rugăm să selectaţi această opţiune pentru a efectua plata în contul nostru bancar, prin virament. Pentru a putea procesa cât mai repede comanda dumneavoastră, vă rugăm să scrieţi în formularul de ordin de plată ID-ul comenzii, în rubrica aferentă referinţei de plată. Comanda dumneavoastră va fi procesată doar după efectuarea plăţii. Pentru operativitate, vă rugăm să ne transmiteţi dovada plăţii pe adresa noastră de e-mail: thejeweller@ymail.com.

Dacă doriţi un produs personalizat, sau al căruit stoc este 0, vă rugăm să ne contactaţi înainte de a selecta această opţiune de plată, pentru a vă asigura ca putem să vă realizăm comanda conform preferinţelor şi în termenul specificat de dumneavoastră.

Notă: În cazul în care aveţi nevoie de o comandă specială, care necesită execuţie şi / sau personalizare, plata în avans este obligatorie. 

  •  Plata ramburs

Ne rezervăm dreptul de a accepta plata Ramburs doar în următoarele situaţii:

– Aţi mai făcut achiziţii în magazinul nostru, iar articolele pe care doriţi să le comandaţi sunt pe stoc (nu necesită execuţie).
– Comanda dumneavoastră nu necesită personalizare de tipul: nume, iniţialele numelui / monograme, date calendaristice, logo-uri, modificari de culori sau de materiale etc.

9.  Acceptarea Termenilor şi a condiţiilor

Odată cu plasarea comenzii, clientul acceptă, fără obiecţiuni, Termenii şi condiţiile de utilizare, aceasta ţinând loc de contract, conform legislaţiei în vigoare. Fiind de acord cu Termenii şi condiţiile de utilizare, clientul îşi asumă, în totalitate, drepturile şi obligaţiile ce decurg din cumpărarea din magazinul online THEjeweller.ro.

10. Plasarea comenzii

Revizuiţi datele comenzii dumneavoastră, apoi apasaţi butonul Plasează comanda.

Veţi primi un e-mail de confirmare a plasarii comenzii pe adresa de e-mail furnizată cu ocazia completării datelor. Daca nu primiţi acest e-mail, înseamnă că nu aţi urmat toţi paşii indicaţi pentru finalizarea comenzii.

O data plasată comanda, vă vom contacta pentru confirmarea comenzii şi a datelor de contact.

Alte modalităţi de comandă:

Creaţiile expuse în magazin pot fi comandate chiar dacă ele nu se mai găsesc pe stoc. În special pentru cazurile în care doriţi să comandaţi un articol care nu mai este pe stocul nostru şi necesită execuţie, vă recomandăm să ne contactaţi prin

        1. Apel telefonic, la numărul de telefon: 0747.533.887 (Orange), unde vă vom răspunde, în detaliu, la toate întrebările dumneavoastră.

        2. E-mail (sau formular de contact de la rubrica Contact). Descrieţi proiectul pe care doriţi să îl realizăm printr-un mesaj pe adresa de e-mail thejeweller@ymail.com

        3. Mesaj privat la profilul nostru de utilizator Facebook sau pe paginile noastre de Facebook:

https://www.facebook.com/THEjeweller.ro/

https://www.facebook.com/ButoniPersonalizati/

https://www.facebook.com/Butoni-de-camasa-personalizati-908910239258235/

        4. Twitter

Pentru răspunsuri la întrebări specifice, vă rugăm să consultaţi şi secţiunea ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Lasă un răspuns