Livrarea produselor către dumneavoastră

Prin parteneriatul nostru cu unul dintre cei mai importanţi furnizori de servicii de curierat rapid din ţară – Fan Courier – avem posibilitatea de a expedia creaţiile noastre în toată ţara, la preţuri competitive.

Termen de livrare

Timpul de livrare estimat: 24h*

Exista cazuri rare, independente de acţiunile noastre, când durata de expediere poate depăşi 24h* (dar nu mai mult de 48h*) faţă de termenele afişate. Un astfel de caz poate fi şi cel al livrării într-o localitate îndepărtată faţă de oraşe sau poate depinde de greutatea sau dimensiunile coletului.

*Notă 1: Termenele de livrare sunt calculate exclusiv pentru zile lucrătoare. Sâmbăta este considerată zi lucrătoare cu program scurt.

** Notă 2: Termenul de livrare nu este sinonim cu termenul de execuţie. Dacă aţi comandat un articol cu stoc 0, care necesită execuţie sau dacă doriţi un articol personalizat, termenul de execuţie vi se va comunica telefonic, iar comanda va fi procesata şi livrată doar după ce avem acceptul dumneavoastră cu privire la termenul de execuţie şi de livrare.

Livrare sâmbăta

Întrucât nu dorim să vă provocăm nici cel mai mic deranj în weekend, pentru toate cazurile în care expediem colete în zile de vineri, sunăm întotdeauna clienţii pentru a verifica dacă se doreşte livrarea sâmbăta sau luni, prima zi din săptămâna următoare.

Costuri:

  • 12 lei pentru colete < 1 kg, în condiţiile plăţii prin transfer bancar;
  • 17 lei pentru colete < 1 kg, în condiţiile plăţii ramburs.

Preţurile pe care vi le oferim pentru transport sunt preţuri preferenţiale, stabilite în urma parteneriatului nostru cu Fan Courier, şi sunt valabile în condiţiile includerii lor pe factura pe care o emitem către dumneavoastră.

Kilometri exteriori

Pentru expediţiile prin Fan Courier, tarifele menţionate mai sus sunt valabile pentru 0 kilometri exteriori. Vă sfătuim ca înainte de a comanda, să verificaţi dacă localitatea în care vă aflaţi este considerată ca fiind destinaţie cu kilometri exteriori:

Verificare km exteriori

 (kilometrii exteriori sunt trecuţi în dreptul fiecărei localităţi între paranteze)

Exemplu: Localitatea Tuzla (30) din judeţul Constanţa – se află la 30 de km exteriori. Fiecare kilometru exterior este taxat suplimentar cu 1 leu / km.

Daca va aflaţi într-o zonă cu kilometri exteriori, vă rugăm să ne contactaţi înainte de a plasa comanda şi vom găsi împreună soluţia optimă de livrare către dumneavoastră.

Interval orar de livrare a coletelor

Livrare se face între orele:

9.00 – 18.30 (L-V)

9.00 – 14.00 (Sâmbăta)

Daca în acest interval orar nu sunteţi acasă, vă rugăm să indicaţi ca adresă de livrare adresa de serviciu pentru a nu cauza întârzieri în livrare sau chiar nelivrarea comenzii.

Vă rugăm să notaţi în campul MENŢIUNI din formularul de comandă intervalul orar în care doriţi să primiţi coletul la adresa de corespondenţă. Curierul se va conforma.

Aria de acoperire

Livrarea produselor THEjeweller se face NUMAI pe teritoriul României, prin modalităţile indicate mai sus.

Urmărirea livrării după AWB

După expedierea coletului către dumneavoastră, veţi primi un e-mail în care vă vom transmite AWB-ul de expediere. Aveţi posibilitatea de urmărire a coletului dumneavoastră pe site-ul partenerului nostru, Fan Courier:

AWB TRACKING

Atenţia acordată detaliilor privind livrarea

Am ales să colaborăm cu Fan Courier, unul dintre cei mai de încredere operatori de servicii de curierat intern. Vom specifica întotdeauna pe AWB să fiţi contactat(-ă) telefonic, astfel încât livrarea coletului către dumneavoastră să nu vă creeze niciun disconfort.

De asemenea vom ambala articolele comandate în mod corespunzător, astfel încât să nu sufere deteriorări în drumul către dumneavoastră.

Dacă întâmpinaţi orice problemă legată de livrare, vă stăm la dispoziţie pentru a vă ajuta. Tot ce aveţi de făcut este să ne contactaţi şi noi ne vom ocupa de clarificarea cu Fan Courier a oricărei situaţii legate de livrarea coletului dumneavoastră.

IMPORTANT!

Dacă aveţi un alt curier rapid agreat, suntem deschişi să colaborăm cu acesta pentru expedierea comenzii dumneavoastră.

WhatsApp